Счетоводство, счетоводно обслужване и счетоводни услугиАбонаментни и еднократни счетоводни услугиАбонаментно, еднократно и допълнително счетоводно обслужванеЦени за счетоводно обслужванеВъпроси за счетоводство, абонаментни и еднократни счетоводни услугиСчетоводни консултации на строителни, медийни и правни предприятияИнформация за счетоводно обслужване и  абонаментни счетоводни услуги
Счетоводство, счетоводно обслужване, абонаментни счетоводни услуги
тел/факс: 02/ 981 7066
БългарскиБългарски
Проект и главна цел:
Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19
Номер на АДПБФП:
BG16RFOP002-2.073-2709- С01
Бенефициент:
Корект Плюс ЕООД
Обща стойност:
10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране
Начало на проекта:
25.01.2021 г.
Край на проекта:
25.04.2021 г.

Счетоводна къща "Корект Плюс"

На кого бихте доверили счетоводното си обслужване?

Счетоводната ни кантора се гордее с прецизно подбран екип от специалисти.

През годините успяхме да изградим единност и стабилност в колектива ни. Това е много ценно за нас, защото вярваме, че заедно сме силни и постигаме максимално добри резултати. Вие се доверявате на професионален екип от трима магистри по счетоводство и контрол, магистър по финанси,магистър по Бизнес Администрация и магистър по Публична Администрация, получили своето образование в Стопанска академия - гр. Свищов, Университета за национално и световно стопанство – гр. София .

Екипът ни е обогатен от счетоводни специалисти, които владеят свободно английски език. Това улеснява чуждестранните ни клиенти и удоволетворява изискванията им от специфични отчети.

За всички правни въпроси можете да разчитате на едни от най-добрите адвокати и юристи, с които счетоводна кантора Корект Плюс работи от своето създаване.

Взаимното доверие, което сме изградили с нашите клиенти е плод на сериозна работа и личен контакт.

Името на нашата счетоводна кантора се радва на добър прием и уважение от страна на органите на държавната администрация, с които се налага да работим ежедневно. Това също е резултат от дългогодишната ни работа и непрекъснато доказване на качества като коректност, добросъвестност, прецизност и добро познаване на нормативните разпоредби в данъчното и осигурително законодателство.

 

Защо да ни доверите счетоводното си обслужване?

Спестяваме Ви пари - намалявайки разходи за техника, счетоводен софтуер, бази с нормативни данни, обучения и участия в семинари, заплати и осигуровки на счетоводен екип. Нашите счетоводни услуги ще Ви струват поне 2 пъти по-евтино от поддържане на счетоводител на място.
Спестяваме Ви време – нормативната и законодателната база в България се променя постоянно. Нашите професионални съвети и индивидуално отношение към всеки клиент ще ви спестят времето, прекарано в четене и тълкуване на законодателството. Поемаме тежестта от контакта с държавната администрация, така Вие ще разполагате с цялото си време да развивате вашият бизнес.
Осигуряваме Ви по-голям оборотен капитал – с внимателно счетоводно планиране ние можем да Ви помогнем да оптимизирате Вашите данъчни и осигурителни разходи.
Осигуряваме Ви спокойствие – с увереността, че имате един отговорен партньор, който професионално и в определените срокове извършва счетоводното отчитане на вашите стопански операции и управленски решения. Вие можете да се концентрирате в реализирането на своите планове.
Зареждаме Ви с оптимизъм и усмивки – оптимизъм, следващ увереността, че заедно няма нерешими счетоводни казуси и неясни данъчни ситуации.
Грижим се за добрият ви имидж – с изрядната счетоводна отчетност пред клиенти, инвеститори, банкови институции и държавната администрация.
Вие няма да останете неразбрани – чуждестранните ви пратньори ще получават желаните финансови и счетоводни справки на английски език, в позната за тях форма.

Счетоводство, счетоводно обслужване, абонаментни счетоводни услуги
НачалоЗа насСчетоводни услугиЦениВъпросиОпитКонтактиОтчетиКарта на сайта
Copyright © 2006 - 2022. Всички права запазени.
« НазадНапред »