Счетоводство, счетоводно обслужване и счетоводни услугиАбонаментни и еднократни счетоводни услугиАбонаментно, еднократно и допълнително счетоводно обслужванеЦени за счетоводно обслужванеВъпроси за счетоводство, абонаментни и еднократни счетоводни услугиСчетоводни консултации на строителни, медийни и правни предприятияИнформация за счетоводно обслужване и  абонаментни счетоводни услуги
Абонаментни и еднократни счетоводни услуги, текущо и годишно счетоводно приключване
тел/факс: 02/ 981 7066
БългарскиБългарски

Счетоводни услуги

Екипът на Корект Плюс ЕООД сме високо квалифицирани и добре информирани за всички изменения в нормативната уредба в България, както и прилагането на Международните счетоводни стандарти. Целта ни е да подпомагаме дейността на нашите клиенти при решаването на различни казуси, чието преодоляване често пъти на пръв поглед изглежда нерешимо.

Стремим се към превантивен контрол съвместно с клиентите относно техните бъдещи действия в съответствие със счетоводните изисквания. Целта ни е да изключим възможността за допускане на грешки с неблагоприятни последствия върху дейността на фирмите.

 

За работата, която сме извършили за нашите клиенти и консултациите, които сме предоставили, носим пълна отговорност и задължение да ги защитим /в рамките на Закона/ пред държавните органи и/или трети лица.

Потърсете ни когато планирате дейността си, а не само когато трябва да я отчитате!

Абонаментни и еднократни счетоводни услуги, текущо и годишно счетоводно приключване
НачалоЗа насСчетоводни услугиЦениВъпросиОпитКонтактиОтчетиКарта на сайта
Copyright © 2006 - 2022. Всички права запазени.
« НазадНапред »